P6297193%2B--normal.jpg

NAM! Kuorrutukset saattaa näyttää vähän epäilyttäviltä kun yritin lisätä kaakaojauhetta mutta ei tullut ihan halutun väristä siitä... Makeita ovat! Itse laitoin suklaaksi tummaa suklaata mutta seuraavalla kerralla vaihdan varmaankin valkoiseen, sillä nyt ei mustikat kovin maistu. Kuorrutukset ovat ensimmäisiä kunnollisia minulta joten eikun harjoitusta lisää vaan!

100g margariinia, 100g suklaata, 2 kananmunaa, 2dl sokeria, 2dl vehnäjauhoja, ½dl kaakaojauhetta, 1tl leivinjauhetta, 2tl vaniljasokeria, reilu desi jäisiä mustikoita (/vadelmia...)

Pistä uuni lämpeämään 225 asteeseen. Sulata voi mikrossa. Rouhi suklaa. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Kääntele muna-sokerivaahtoon jäiset mustikat sekä suklaa varovasti käännellen. Lisää sitten jauhoseos ja voisula myöskin varovasti käännellen. Lusikoi taikina silikonisiin muffinivuokiin ja paista uunin alatasolla 12 minuuttia tai kunnes muffinit ovat kypsiä mutta sisältä mukavan kosteahkoja.

200g tuorejuustoa, 75g huoneenlämpöistä voita, 400g tomusokeria

Vatkaa tuorejuusto sähkövatkaimella ilmavaksi. Lisää voi ja jatka vatkaamista. Lisää lopuksi tomusokeri ja vatkaa hiljaisella teholla tasaiseksi massaksi. Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.