Minä kun en kumminkaan mikään superkokki ole niin teen näitä lähinnä aika helppoja ruokia kuten tälläkin kertaa. Kalakeitto oli vuorossa kun meillä oli jääkaapissa perunoita mistä halusin eroon. Keiton tekeminen oli yllättävänkin helppoa, eniten aikaa meni porkkanoiden ja perunoiden kuorimiseen ja viipaloimiseen! Tietysti myös kesti kun ne kiehui, mutta sillä välin pystyi tekemään muita puuhia. Ohje on ihan yksinkertainen ja ihan itte keksitty ja hyvää tuli silti!
Ainekset saa lisätä aikalailla oman maun mukaan, tällä kertaa käytin:
vettä
Perunoita
3 porkkanaa
parsakaalia
alaskanseitiä
tuorejuustoa
maustekuutio
suolaa, pippuria
1. Kuori perunat ja porkkanat. Paloittele suuhunsopiviksi paloiksi (keskenään samankokoisiksi ettei toiset jää raa'oiksi ja toiset ole ylikypsiä!).
2. Laita vesi kiehumaan ja heitä sinne juurekset. Paloittele parsakaalin kukintoja ja heitä myöskin mukaan keittoon.
3. Paloittele seiti ja lisää keittoon. Lisää tuorejuusto, maustekuutio ja mausteet.
4. Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä, nam!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.