Nämä tosiaan ovat melko jumalaisia pikkuleipiä ainakin suhteutettuna vaivannäön vähäisyyteen ja herkullisuuteen! Hyviä, helppoja ja nopeita. Ohje on Maku-lehdestä. Oikeassa ohjeessa on käytetty kaksi pussia vaniljakastikeaineksia mutta minulla kun ei niitä ollut niin käytin korvaavana vaniljakreemijauhetta ja mielestäni se käy aivan yhtä hyvin! Unohdin myös ensimmäisestä pellillisestä sokeri-kaneli pinnoitteen mutta hyviä nuo näemmä ovat ilmankin. Vähän tälläista joulun tuntua näistä löytyy, ainakin tuon kanelin ansiosta.

Ainekset:
200g voita
1 1/4dl sokeria
3 1/2 dl vehnäjauhoja
1pkt (2ps) vaniljakastikeaineksia / 1dl vaniljakreemijauhetta
2 rkl sokeria
2 tl kanelia

Ohje:
Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaahdoksi. Sekoita jauhot, vaniljakastikeainekset (tai -kreemijauhe) keskenään ja lisää vaahtoon. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan levätä kelmulla peitettynä jääkaapissa noin 30min. Kauli taikinasta 3-4mm paksuinen levy. Ota taikinasta piparimuoteilla pikkuleipiä. Sekoita kaneli ja sokeri matalalla lautasella. Paina jokaisen pikkuleivän yläpuoli seokseen. Paista leivinpaperoidulla pellillä 200 asteessa n. 10-12min.