En oo koskaan aiemmin tehny kinuskikakkuu. Kinuskipaloja juu oon mutta tää oli uutta. Pursotuksetkin oli voisi sanoa ekaa kertaa tehty joten niistä ei mitään ihan huippuja tullut. Vielä en ole päässyt kakkua maistamaan mutta välissä on aprikoosi pilttiä (2 purkkia) ja vaniljakastiketta (valmisjauhe mihin vaan lisätään maito). Kakku on mun syntymäpäiväkakku (15 v, kohta mopokorttii ! ) ja samalla harjoittelin rippijuhliin kun aattelin tehä samanlaisen.

Meillä ei ollut kotona fariinisokeria (unohettiin eilen ostaa kaupasta),josta olisin tuon kinuskin tehny joten jouduin soveltamaan. Eli siis googletin 'kinuskikakku' ja löysin kotilieden sivuilta tämän:

2dl kuohukermaa

1dl sokeria

1-2rkl siirappia

(1rkl margariinia)

Keitä kuorrutusta varten kuohukerma, sokeri ja siirappi paksupohjaisessa kattilassa välillä hyvin sekoittaen 20-30 minuuttia, kunnes kuorrutus sakenee. (Lisää margariini)  Jäähdytä ja laita kakun päälle. (Mulla siitä tuli aika köntsää vaik ihan oikein tein joten sitä ei voinut valuttaa kakun päälle vaan nostin köntsän ja silottelin...)