Tän piirakan tein jo ennen lomaa, päivitän myöhässä. Oli hyvää.
Pohja:
150g voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sekoita taikinan ainekset keskenään ja painele seos voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
2 dl kermaviiliä
½ dl sokeria
1 muna
1 tl vanilliinisokeria
Päälle:
½ l raparperinpaloja
sokeria
Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjataikinan päälle. Kuori raparperi ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Levitä täytteen päälle. Pinnalle voit ripotella hiukan sokeria. Paista leivonnainen 200 asteessa n.30 min. (Pidennä paistoaikaa jos piiras on vielä raaka)
Pohja:
150g voita
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Sekoita taikinan ainekset keskenään ja painele seos voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
Täyte:
2 dl kermaviiliä
½ dl sokeria
1 muna
1 tl vanilliinisokeria
Päälle:
½ l raparperinpaloja
sokeria
Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjataikinan päälle. Kuori raparperi ja leikkaa se pieniksi paloiksi. Levitä täytteen päälle. Pinnalle voit ripotella hiukan sokeria. Paista leivonnainen 200 asteessa n.30 min. (Pidennä paistoaikaa jos piiras on vielä raaka)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.