Ohje on Forman kustantamasta Suuresta Leivontakirjasta vuodelta 1984.
Nämä ovat mielestäni todella hyviä ja helppoja ☺
Vinkki! Taikinan käsitteleminen käy helpommin kasteltuasi kätesi kylmässä vedessä.
Ohje:
200g voita tai margariinia
1 3/4dl sokeria
1rkl siirappia
2rkl vanilliinisokeria
4½dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
Sekoita voi,sokeri ja siirappi yleiskoneella kuohkeaksi. Laita sekaan loput aineet ja sekoita.
Ota taikina pöydälle, alusta se sileäksi ja leivo neljäksi tangoksi. Pane tangot pellille
leivinpaperille ja paista uunin keskitasossa 175 asteen lämmössä n. 15 min.
Ota pelti uunista, leikkaa tangot vinosti viipaleiksi ja anna jäähtyä.
Nämä ovat mielestäni todella hyviä ja helppoja ☺
Vinkki! Taikinan käsitteleminen käy helpommin kasteltuasi kätesi kylmässä vedessä.
Ohje:
200g voita tai margariinia
1 3/4dl sokeria
1rkl siirappia
2rkl vanilliinisokeria
4½dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
Sekoita voi,sokeri ja siirappi yleiskoneella kuohkeaksi. Laita sekaan loput aineet ja sekoita.
Ota taikina pöydälle, alusta se sileäksi ja leivo neljäksi tangoksi. Pane tangot pellille
leivinpaperille ja paista uunin keskitasossa 175 asteen lämmössä n. 15 min.
Ota pelti uunista, leikkaa tangot vinosti viipaleiksi ja anna jäähtyä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.